1469 header

3x Matchreferat

Publicerad 2019-03-14 07:22
Stabeak, Strömstad & Grebbestad

Vår första motståndare 2019 var Stabaek U19 som kom till Kungshamnsvallen för match. Det blev en match i högt tempo i 90 min, och vi fick verkligen bekänna färg, mot ett löpstarkt lag. Jag var faktiskt lite orolig för orken då flera spelare låg efter lite med träningen, men vi var piggare än jag trodde att vi skulle vara. Matchen slutar med delad pott 1-1, efter att vi kommit tillbaka från underläge 0-1.

I nästa match mötte vi Strömstad, även denna gång på Kungshamnsvallen. Strömstad som krigade mot oss om uppflyttning till fyran förra året, skulle visa sig bli en svår nöt att knäcka. Vi startar matchen riktigt bra första 20-30 min och gör även 1-0. Efter detta tycker jag att Strömstad är det något bättre laget resten av matchen. De kvitterar således till 1-1 och går iväg till 1-3 innan vi trycker in en reducering på slutet till 2-3. Strömstad vinner matchen rättvist och vi kan inte vara helt nöjda med matchen, för vi kan bra mycket bättre än detta.

I vår tredje träningsmatch stod Div 2 laget Grebbestad för motståndet. Pga av ett par återbud fick vi ändra om lite i laget, bla var Jimmie Larsson som var en av Grebbestads bästa spelare förra året indisponibel pga sjukdom. Men som alltid så får någon annan chansen att visa vad de går för istället. Det var ett riktigt skitväder spelarna och den stackars publiken bjöds på, och det var väldigt svårspelat i den starka vinden.

Jag tycker att vi gör en riktig kanonmatch, och vi har en riktigt bra inställning, trots att GIF gör både 0-1 och 1-2 kommer vi tillbaka och gör 2-2. Vårt omställningsspel är sylvasst denna kväll, och vi lyckas även att stressa GIF till många enkla misstag i deras uppspelsfas. Visst GIF skulle väl gjort något mål till i första, men det satte Matte stopp för med ett par riktigt bra räddningar. I andra gör vi ett par snabba mål i minut 58 och 60, och går ifrån till 4-2. Efter 70 min bryter vi då spelarna fått nog ute på planen och vi vinner således.

Flera av spelarna står för riktigt fina prestationer denna kväll och jag hoppas att vi kan ta med oss denna härliga inställning till serien.

Magnus Olsson
Md webp.net gifmaker
GULD Sponsorer
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub