1469 header alla sporter

Förlust mot Ödsmål

Publicerad 2017-09-18 10:14

Vi åkte till den svåra bortamatchen mot Ödsmål i vetskap att alla resultat gått emot oss tidigare på dagen. Vi var fullt beslutsamma att ge dem en match och försöka hålla liv i botten av serien. Ödsmål är det dominerande laget i första halvlek, men vi försvarar oss bra och är giftiga i kontringsspelet. I 34:e min lyckas vi med en fin omställning som Mohammad gör 0-1 på. Detta lyckas vi hålla halvleken ut. I paus snackar vi om hur viktig första kvarten kommer bli i andra, något som vi kanske inte skulle gjort???? För på 5 min gör Ödsmål 3 mål och skapar fullt av chanser, vi ser ut som vi är lamslagna över hela banan. Vi rycker upp oss och reducerar till 2-3, men anfallet efter gör Ödsmål 4-2. Då kändes förlusten nära. Men Jesper M görs ner i straffområdet med 8 min kvar och deras målvakt blir friläges utvisad. Nicky sätter straffen säkert i mål och vi har bara 1 mål upp. Vi får dock bara någon halvchans till kvittering och förlusten är ett faktum. Det är dock inte mycket att säga om då Ödsmål är ett mycket bra div 4 lag. Nu krävs vinst hemma mot Högsäter på fredag + att några resultat måste gå vår väg annars är det kört tyvärr.