1469 header alla sporter

KIF INSTIFTAR NYA PRISER

Publicerad 2018-09-14 14:43


Kungshamns IF har valt att instifta fyra priser för att uppmärksamma personer och lag som under året gjort ett starkt intryck och avtryck i föreningen.

ÅRETS ELDSJÄL

Priset går till en person som under det gångna året utfört betydelsefulla insatser för sin förening genom stort ideellt engagemang och egen uppoffring.

ÅRETS TRÄNARE/LEDARE

Priset går till en tränare/ledare som under det gångna året visat på ett framgångsrikt och föredömligt ledarskap både på och utanför idrottsarenan.

ÅRETS LAG/PRESTATION

Priset går till det idrottslag eller person vars samlade insatser under året har stått för resultat eller prestationer utöver det vanliga inom idrottsföreningen.

ÅRETS HEDERSPRIS

Nomineringskommitténs hederspris delas ut till en person inom idrotten som genom sin livsgärning skapat beundran, respekt och vars bestående insatser berikat föreningens utveckling över tid. Personen medverkar i nästa års nomineringskommitté.

TÄVLINGSKRITERIER

Nomineringarna inom samtliga priskategorier kan göras av spelare, ledare, föräldrar, sektions-och styrelsemedlemmar samt föreningens sponsorer. De nominerade kan utöva sin idrott individuellt eller i ett lag, från bredd till elitnivå och omfatta alla åldersgrupper.

NOMINERINGAR
Nomineringar skickas till kansliet@kungshamnsif.nu. Ange kandidatens namn, telefonnummer och en kort motivering till nomineringen. Deadline för att skicka in nomineringar är den 2/11- 2018. En bekräftelse skickas ut via mejl att nomineringen är mottagen.

JURY
En oberoende jury bestående av representanter från styrelsen och föreningens sponsorer kommer att granska nomineringarna och utse en vinnare per kategori som presenteras på Kungshamns IF årsfest.

PRISER

Vinnarna i respektive priskategori kommer att presenters under årsfesten och erhåller ett diplom, prisplakett, vandringspokal, middagspaket vid föreningens årsfest samt ett hemligt pris från någon av våra sponsorer.

Välkomna att skicka in Ert nomineringsbidrag!

Med vänliga hälsningar

Styrelsen för Kungshamns IF

Styrelsen
Md bildspel
Guldsponsorer (klicka på bilden för alla sponsorer)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub