1469 header alla sporter

Matchreferat Skärhamn

Publicerad 2018-04-17 10:07

Det blev en härlig vinst i premiären borta mot Skärhamn med 2-1.Vi gör en strålande första halvlek, där vi visar upp ett spel som är det bästa Kungshamn presterat på många år. Hade vi bara haft någorlunda normal utdelning på chanserna så hade matchen varit avgjord i halvlek. Nu stannar halvtidsresultatet vid 2-0 efter mål av Adam Mill (Ass Jesper M) och Alexander K H (Ass Jonas H), och det gör att matchen lever i högsta grad inför slutakten. Vi bestämmer oss för att bara köra på som vi gjort även efter paus, men vi blir ändå lite passiva och börjar slå för mycket långbollar. På samma gång spelar Skärhamn upp sig och är mycket hetare än oss. De reducerar till 2-1 efter en kvart ungefär, och det gör att sista halvtimman blir oerhört spännande. Skärhamn trycker på med allt de har på slutet, och Matte får göra ett par bra ingripande. Fast även vi skapar ett par riktigt bra chanser på slutet, så där och då kunde det bli allt från 3 p till 0 p kändes det som. På det hela taget är vi väldigt nöjda med 3 poäng, och vår fina första halvlek, i en match som på förhand är en av de svåraste i serien. Alla får med beröm godkänt idag, men vill även ge Adam Mill och Daniel Mattsson ett extra plus för deras insatser. Nu gäller det att ladda om inför hemma premiären mot Vallen på fredag, då är det ny match och nya förutsättningar