1469 header alla sporter

Storseger mot Högsäter

Publicerad 2017-09-23 09:42
Vinst med 6-3

Det blev ett målkalas i sista hemmamatchen för säsongen, när vi vann mot Högsäter med
6-3. Detta resultat innebar även att vi har häng på återkval platsen då även de andra resultaten gick vår väg. Det blev en öppen match där vi försökte spela bollen snabbt längs backen, och Högsäter med sin överlägsna fysik satte hård press på oss med mycket bollar in i boxen. Vi gör 1-0 genom Mohammad i 23:e min, men Högsäter kvitterar bara ett par minuter senare. Jesper M ger oss åter ledningen i 40:e min och det står sig till halvlek. I andra halvlek kvitterar Högsäter i matchminut 58, och nu kändes det väldigt jobbigt, och att division 4 statusen var på väg att försvinna. Men bara minuten efter gör vi 3-2 och inom loppet av 10 min gör vi även 4-2 och 5-2. Målskyttar var Jesper M 2 mål, och Nicky. Detta blev så klart matchavgörande, och även om Högsäter reducerar till 3-5 så orkar de inte komma tillbaka fullt ut. Vi hinner dock med att göra ytterligare 1 mål genom Daniel M, som spikar slutresultatet till 6-3. Än härlig vinst, och genom att alla resultat gick med oss så har vi stora chanser på kval om topplagen gör sitt i sista omg, och om vi vinner borta mot redan klara Herrestad.