1469 header alla sporter

Storseger mot Hogstorps IF

Publicerad 2018-09-17 17:17

Det var ny match hemma mot Hogstorp på fredagskvällen. Vädret har väl varit bättre (regn på tvären och storm), men det verkade inte påverka våra spelare nämnvärt, för de gör en strålande match. 4 mål i varje halvlek, och minst lika många chanser till som mycket väl hade kunnat resulterat i mål. Vi spelade stundtals riktigt fin anfallsfotboll med många kombinationer och spel på killar i fart, och bollinnehavet var massivt hela matchen. Vi försvarade oss även väl över hela banan och låg rätt i positionerna. Nej vi var numret större än våra motståndare denna kväll. Alla gör en mycket bra match, men måste ändå framhålla Björn och Lucas som gör 3 mål vardera i en halvlek. Björn gör "Hatten" i första, och Lucas i andra. Sen ska hela truppen ska ha en eloge för sitt engagemang under veckans träningar, och speciellt de som ej tog plats i matchtruppen. Nu gäller det att ladda om mot en tuff bortamatch mot topp konkurrenten Gilleby, ett Gilleby som sopade banan med oss hemma på K-Vallen i våras och vann med 5-0. Här gäller det verkligen att vara på tårna, men först gäller det att jobba hårt under veckans träningar.