1469 header alla sporter

2 nya förluster

Publicerad 2023-08-14 19:26

IK Rosseröd - KIF 3-0

På grund av spelarbrist valde vi att genomföra matchen med niomannaspel. Vi stod emot bra och höll emot länge. Rosseröd tog ledningen med 1-0 sent i första halvlek. I den andra föll ytterligare två mål i slutet av matchen. Under vissa delar av matchen kunde vi kombinera spelet mellan oss och vi kom fram till några "nästan" chanser men inte mer än så blev det inte. Försvarsmässigt höll vi emot bra men på grund av trötthet tappade vi markeringen vid målen som alla tre till kom efter inspel mot bortre stolpen.

KIF - Herrestad AIF 2

Vi matcherna mot andralag vet man aldrig på förhand vilket motstånd man får möta, denna gång visade det sig att motståndet till stora delar bestod av det U-19 lag som Herrestad har ihop med Ljungskile. Detta motstånd var troligen det bästa lag som vi har mött i år.

Herrestad dominerade spelet, vi visade ändå på ett bättre anfallsspel än tidigare när vi lyckades komma upp i plan.

Vi försvarade oss bra på vår egen tredjedel men kom för långt bak med laget och fick svårt att komma till några omställningar därifrån.

Trots att vi nu har förlorat ett flertal matcher på raken har vi ändå kontakt med lagen strax ovanför "strecket". Vi fortsätter att jobba på för att kunna lösa den svåra situationen som vi hamnat i.

Sven-Erik Ohlsson
Md 6l4gqq
Guldsponsorer (klicka på bilden)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub