1469 header alla sporter

2x matchreferat

Publicerad 2023-08-28 13:34
En vinst och en förlust

Svenshögens SK - KIF 5-1 (4-1)
1-1 Bobbie Lindsten (Theo Jansson) 10"

Vi åkte till Svenshögen med flera återbud och ställde upp med ett väldigt ungt lag. I första halvlek var vi inte alls påkopplade och Svenshögen kunde utnyttja vårt passiva försvarsspel till en halvtidsledning med 4-1.
Betydligt bättre i andra då vi tog för oss bättre och vi dominerade matchbilden men kom inte närmare än ett stolpskott. Svenshögen lyckades fastställa slutresultatet till 5-1 på ett av sina få anfall i andra halvlek.

KIF - Hamburgsunds IF 2-1 (1-1)
1-0 Theo Jansson 29"
2-1 Theo Jansson 61"

Inför matchen mot Hamburgsund förstod vi alla att denna var troligen sista chansen att ha kvar möjligheten till spel i div 5 även nästkommande säsong. Spelarna hanterade nervspänningen bra och var påkopplade. Matchen var jämn i starten men när HIF fick sin målvakt utvisad kunde vi strax efter denna gå fram till 1-0 på hörna. Efter detta tappade vi spelet och HIF kunde dominera och helt rättvist kvittera före paus.

I andra halvlek startade vi mer aggressivt och flyttade upp vårt försvarsspel och kunde få fram lite situationer framför deras mål och gjorde 2-1 efter en ny hörna från Theo. Därefter tappade vi initiativet och HIF tog över spelet och vi hade svårt att komma åt deras spelskickliga mittfält. Med lite flyt och starkt spel av Mano i mål och backlinje lyckade vi ordna en mycket viktig seger.

Sven-Erik Ohlsson
Md 6l4gqq
Guldsponsorer (klicka på bilden)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub