2x Matchreferat

Publicerad 2019-08-20 11:19
Bengtsfors & Håfreström

KIF-Bengtsfors IF 2-0

Det blev en härlig seger i hemmamötet mot serieledarna Bengtsfors med 2-0. Trots ett tidigt ledningsmål redan efter
3 minuter, när Kofoed snappar upp en slarvigt slagen bakåt pass, så har vi det jobbigt första halvtimman. Bengtsfors är mycket rappare och piggare än oss, och det märks att vi inte spelat match sedan 2 juli. Lägg där till att vi bara haft 6 träningspass med dålig uppslutning pga. semestrar o dylikt. Det är väl inte före sista kvarten som vi börjar komma in i matchtempo och matchen jämnar ut sig. Skönt att vi lyckas hålla 1-0 ledningen in i paus, trots några heta lägen för Bengtsfors. I andra halvlek blir vi bättre och bättre ju längre matchen lider, samtidigt blir Bengtsfors desperatare och desperatare. Efter en timmes spel lyckas vi även få in 2-0 genom en nicktouch från Lantz efter ett långt inkast. Och det 2-0 målet skulle visa sig bli slutresultatet.

Matchinfo HÄR

Håfreströms IF-KIF 4-0

Det blev förlust med klara 4-0 i helgens match mot Håfreström. Vi gör en riktigt slät figur där bara Matte kommer upp i normal nivå. Matchen i säg var ingen större fotbollsmatch, utan präglades av bök och stök, och killar som låg till höger och vänster. Vissa trodde man aldrig mer skulle kunna spela fotboll. Håfreström vann rättvist, men räddade också fyra bollar på mållinjen på KIF chanser. Detta är bara och glömma,så får vi hoppas att vi kan göra en bättre match mot Munkedal hemma nästa fredag.