0-1 Yazan Almalouhi (H.Ahmadi) 1"
0-2 Zabi Amiri (L.Nilsson) 25"
0-3 Zabi Amiri 27"
0-4 Vincent Olsson Ellison (L.Nilsson) 30"

I andra matchen för säsongen mötte vi Bokenäs borta. Första halvlek startar med mål i första minuten genom Yazan efter en fin boll från Hamid som gjorde säsongsdebut. Efter 25min ökar Zabi på till 2-0 efter pass från Leo. Zabi gör sedan även 3-0 när han är framme och stressar målvakten. 4-0 gör Vincent efter pass från Leo som inkasserar sin andra assist för dagen. Vi gör en bra första halvlek där vi har bra rörelse och låter bollen gå mellan oss med få tillslag. Bokenäs är dock inte ofarliga, utan när vi slarvar vid några tillfällen så är de nära att straffa oss. De gör även 1-4 i slutet på första halvlek.

I den andra halvleken går vi ner oss, och denna halvlek är inte bra. Vi har för lågt bolltempo och vi börjar transportera bollen istället för att spela den. Även om vi inte kommer upp i nivå i denna halvlek, så kämpar och krigar vi på hela halvleken. Detta gör att vi kan knipa de 3 poängen. Bokenäs gör ytterligare en reducering i denna halvlek till 2-4 vilket blir slut resultatet.

Glada målskyttar, samt matchens lirare Abbe.