1469 header alla sporter

Äntligen seger....

Publicerad 2022-08-21 17:02
3-2 mot IFK Valla

KIF - Valla 3-2 (1-1)

Målskyttar:

1-0 Oliver Johansson (Izudin Velic)
2-1 Oliver Johansson (Arvid Karlsson)
3-2 Adam Strömberg (Mohammad Teymouri)

Efter en negativ trend kunde vi äntligen bärga 3 poäng. Segern kom dessutom mot en av våra konkurrenter i kampen om nytt kontrakt.

Vi började bra och fick fram ett par chanser via inlägg och fasta situationer, men vårt ledningsmål kom via ett distansskott. Efter hand kom Valla tillbaka och skapade några chanser och även i denna match fick vi ett tungt kvitteringsmål emot oss precis innan halvtidsvilan.

Efter paus sjönk tempot och matchen stod och vägde, men ju längre matchen led desto mer kom vi högre upp med våra forwards som hotade i djupled. Ny ledning till oss, åter igen på ett distansskott från Oliver. Valla kvitterade till 2-2 via en straff innan vi till slut kunde avgöra till 3-2 med ett riktigt klassmål.

Jätteviktig seger för oss men fortfarande tappar vi för många spelare till matcherna av olika orsaker. Vi fortsätter dock med den inslagna vägen att matcha våra unga spelare med hjälp av några mer rutinerade. Måste också ge ett extra plus till blott 15-årige Oliver Johansson som gjorde två fantastiska mål.

Sven-Erik Ohlsson
Md 6l4gqq
Guldsponsorer (klicka på bilden)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub