1469 header alla sporter

Gemensam policy för Sotenäs Ungdom

Publicerad 2018-03-13 18:58

Fotbollsföreningarna i Sotenäs Kommun ställer sig positiva till att våra lag deltar i fotbollsturneringar för att på så sätt stimulera och utveckla våra spelare. Sotenäs fyra föreningar, Hunnebostrands GOIF/Bovallstrands IF, Kungshamns IF och Smögens IF samarbetar under namnet Sotenäs Ungdom. Ungdomsspelare tillhörande någon av ovan nämnda klubbar kan samtliga delta i turneringar i våra klubbar under Sotenäs Ungdoms samarbete, oavsett vilken av klubbarna man är betalande medlem i.

Bohusläns Fotbolls Förbunds vision om att så många som möjligt skall få spela fotboll så länge som möjligt och så bra som möjligt, är något våra föreningar och ledare alltid skall eftersträva. Ledare skall även följa våra föreningars värdegrunder vid träningar, matchuttagningar och under matcherna. Ledare skall alltid vara ett föredöme för samtliga ungdomar före, under och efter turneringar och matcher.

Ungdomar från andra föreningar än ovan nämnda, är välkomna att delta i träningssammanhang men inte i turnering- eller seriespel. För att delta i turnering- eller seriespel skall man vara stadigvarande medlem i någon av samarbetsföreningarna i Sotenäs Ungdom.

Val av turnering och dess omfattning anpassas stegvis utifrån ungdomarnas ålder och mognad.

Vi värnar om SAMTLIGA ungdomar som vill spela fotboll i våra föreningar och ALLA skall ha samma möjligheter och förutsättningar att delta i turneringar och matcher.

Gemensam fotbollssyn i Sotenäs!

Bovallstrands IF, Kungshamns IF, Hunnebostrands GoIF, Smögens IF


Fotbollsklubbarna i Sotenäs
Md bildspel
Guldsponsorer (klicka på bilden för alla sponsorer)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub