1469 header

Kallecupen inställd

Publicerad 2020-05-04 20:13

Det är med djup sorg i hjärtat som vi nu har tagit beslutet att ställa in årets Kalles Kaviar Cup. Med respekt för dagens rådande situation gällande smittspridning av Covid-19 ser vi idag ingen möjlighet att genomföra cupen på det sätt vi önskar. Vi vill att Kalles Kaviar Cup ska fortsätta att vara en folkfest för deltagare, åskådare, domare, funktionärer och kommunens övriga invånare och det såg vi ingen möjlighet att erbjuda i år. Vi har noga övervägt möjligheten att göra anpassningar av evenemanget för att kunna möta Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har avvaktat in i det längsta eftersom vi är fullt medvetna om att detta beslut kommer att skapa stor besvikelse hos barn och ungdomar som har längtat och få stora konsekvenser för hela turistnäringen i Sotenäs kommun, för våra övriga partners samt inte minst för fotbollsklubbarnas ungdomsverksamhet i Sotenäs. Det viktigaste för oss har hela tiden varit att kunna säkerställa att vi inte riskerar att bidra till ökad smittspridning. Med det som högsta prioritet såg vi slutligen inget annat alternativ än att ställa in årets cup. Vi hoppas och tror att ni har förståelse för situationen och stöttar oss i detta beslut. Vi hade sett fram emot att snart få träffa er alla. Barn, ungdomar och ledare som har tillbringat en cupvecka hos oss på västkusten vet att det är ett minne för livet. Vi vet att ni är många som har hoppats, precis som vi, in i det sista och sett fram emot sommarens äventyr men att vi nu tvingas göra er besvikna.

Därför vill vi erbjuda alla anmälda lag att flytta över anmälningsavgiften till nästa års Kalles Kaviar Cup, och därmed säkra en plats redan nu. För att kunna välkomna även lag med spelare födda 2006 kommer vi, som en tillfällig nyhet, att erbjuda en 15-årsklass nästa år. Om man istället önskar få anmälningsavgiften återbetald så är det inga problem. Vi återkommer med information om hur ni ska gå tillväga för att meddela ert val. Vi behöver ert svar senast 31 maj. Efter det kommer inga återbetalningar att ske.

Till sist vill vi uppmana er alla där ute i fotbollsfamiljen att fortsätta sprida fotbollsglädje och gemenskap på hemmaplan. Fortsätt att drömma och se fram emot alla nya härliga, salta, soliga och roliga sommarminnen som kommer att skapas när vi ses igen på Kalles Kaviar Cup 2021.

Varma hälsningar

Tävlingsledningen för Kalles Kaviar Cup och de fyra arrangörsföreningarna

Kungshamns IF, Smögens IF, Hunnebostrands GoIF och Bovallstrands IF

Kungshamns IF
Md bildspel
GULD sponsorer
Md banner kungshamn
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub