Oavgjort i sista matchen

Publicerad 2021-10-12 20:59

Kungshamn-Smögen 1-1(0-0)

Målskytt: Anders Henriksson ass: Nicky Andersson

Smögen hade initiativet i matchens inledning där de fick ett jätteläge att ta ledningen men skottet gick över det tomma Kungshamnsmålet. Vi tog över spelet mer och mer ju länge halvleken fortskred och fick även fram några bra målchanser i slutet av halvleken.

Vi fortsatte att ha ett klart grepp om matchen i andra halvlek och målet kom också efter et samarbete mellan Nicky och Anders där sen senare kallt kunde lägga inledningsmålet. Strax därefter var vi ett stolpskott ifrån att ta ledningen med 2-0. I slutet av matchen blev vi för avvaktande och kom inte upp i plan vilket innebar att Smögen skapade tryck mot oss och kunde också kvittera på en mäktig frispark från långt håll. Vi gick ändå ifrån matchen med en bra känsla då vi mötte laget som tar steget upp i division 4 vilket vi också vill gratulera till.

Totalt sett en bra säsong av oss då våra unga spelare har blivit bättre och bättre under säsongen med god hjälp av några rutinerade spelare.