1469 header alla sporter

Snöplig förlust mot LAIK

Publicerad 2023-05-21 20:52

Kungshamns IF - Lysekils AIK 0-1 (0-0)

Vi kunde tyvärr inte följa upp den fina matchen mot Hamburgsund på ett bra sätt. I första halvlek hade vi svårt att med både press, täckning och markering på den centrala tredjedelen av planen och Laik hade ett övertag i bollinnehavet. Att vi ändå kunde gå till paus med ett 0-0 resultat berodde på att vi försvarade ytan bakom backlinjen på ett bra sätt.

I andra halvlek höjde vi vårt spel och tog över stora delar av matchen och skapade flera målchanser. Tyvärr uppfattade inte domarteamet att vi skulle haft en straff med en påföljande utvisning då en av deras spelare räddade ett givet mål med en avsiktlig arm- och handrörelse. LAIK skapade inte mycket men kunde ändå avgöra matchen då vi gjorde några misstag i samband med målet.

En tung förlust men vi jobbar vidare med vårt grundspel samt att hitta lösningar för en ökad målproduktion framåt.