1469 header alla sporter

Storseger mot Stala

Publicerad 2019-09-09 11:29

I lördags var det dags att möta Stala IF på Lövängens IP. Stala tar ledningen med 1-0 i 7:e min. KIF saknade idag båda mittbackarna Jimmie och Lantz, men Broberg var tillbaks, och så inlånade Patrik Eklöf som gör 1-1 i 17:e min. Stala gör 2-1 i 37:e min, men då kliver nästa mittback, Marcus Broberg fram och kvitterar. Sen följer en kavalkad av mål. 2-3 Björn Syversen, 2-4 Jonas Hedlund, 2-5 Alexander Kofoed Hansson, 2-6 Alexander Kofoed Hansson, 2-7 Jesper Mattson, och 2-8, som även blev slutresultatet, Jonatan Gerrbo. Vi får heller inte glömma dom som spelade fram till målen, Lindskog x2, Lucas, Kofoed, Hedlund, Roos, samt en straff. Måste också nämna inlånade Osvald Andersson från Hunnebo/Bovall som gjorde en strålande debut i KIF idag. Många spelare saknades idag, och det märktes kanske i första halvlek, men sannerligen inte i andra, en mycket rolig halvlek att titta på. Tyvärr spelades matchen på en regnsjuk plan där spelarna hade otroligt svårt att få fäste vilket resulterade i ett otal vurpor i var och varannan situation. Tror inte planskötaren är nöjd med att inte matchen spelades på konstgräset bredvid.