1-2 Ahmad Delly (L.Göransson) 47"
1-3 Shewan Fattah (A.Eshaghi) 52"
2-4 Mohammad Teymouri (L.Nilsson) 86"

På fredagskvällen mötte vi Bullaren i en svår bortamatch.
Vi fick tyvärr en jobbig start på matchen, vi hamnar i underläge med 1-0 redan efter 3min.

Efter det är vi lite stressade i spelet första 20min, men vi jobbar oss in i matchen mer och mer, vi skapar många halvchanser och har ett ribbskott men det vill sig inte riktigt. Precis innan halvlek lyckas vi dock kvittera genom Mohammad som slår in sin egna retur.

I andra halvlek är vi väldigt beslutsamma att vinna matchen. Jag tycker vi dominerar hela denna halvlek, men Bullaren är farliga i sina omställningar. Vi går upp till 3-1 med mål av Tito i 47min och Shewan i 52min, och här känns matchen avgjord. Det ska dock ändå bli lite spännande på slutet när Bullaren får till en reducering på straff i 85min.Men vi replikerar snabbt i 86min genom Mohammad, som säkert placerar in 2-4 fint framspelad av Leo .

Vi tar med oss tre härliga pinnar hem, efter en väl genomförd match från vår sida.