KIF Volleyboll
1469 header alla sporter

TRÄNA

Beachvolleybollträning

Kungshamns IF arrangerar träningsgrupper i beachvolleyboll för ungdomar och vuxna från 13 år och uppåt. Målsättningen är att ALLA ska vara välkomna att delta i träningsgrupperna samt utvecklas så långt som möjligt inom sporten. Föreningen erbjuder sina medlemmar att gratis delta i träningsgrupperna. I träningsgrupperna kombineras tränings- och tävlingsmoment med spelövningar som leds av en utbildad tränare. Foto: Robert Boman

Träningsperiod

Träningsperioden för beachvolleybollträningar sträcker sig mellan vecka 28-32. Träningarna hålls på onsdagar 17:00-18:00 och följs av möjlighet att delta vid onsdagsturneringarna.

Prova på att träna beachvolleyboll

Ett "prova på tillfälle" erbjuds för alla som vill testa att delta vid ett träningstillfälle, ingen föranmälan krävs för ett provträningstillfälle utan anmälan sker på plats. Därefter krävs det att lösa ett medlemskap för att fortsätta vara med och träna beachvolleyboll.

Träningsgrupper

Nybörjargrupp: Inga förkunskaper krävs. I träningsgruppen får man lära sig grundslagen i beachvolleyboll, här går man igenom grunderna i teknik, taktik, positioner och regler för spelformen.

Anmälan

Anmälan till träningsgrupperna görs på plats. För en fullständig anmälan ska medlemsavgiften vara betald samt att anmälan är komplett med för-och efternamn, adress, mobilnummer samt personnummer. Vid frågor om träningsgrupper kontakta oss via e-post eller telefon.

Md bildspel
Guldsponsorer (klicka på bilden för alla sponsorer)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub