KIF Volleyboll
1469 header alla sporter

TRÄNA

Våra träningsgrupper.

BOLLEiBOMPA

Vem? Barn 3-5 år Var? Sotenäs Idrottshall A-hall När? Onsdagar kl 17:00-17:45

Hur? Bollibompa är en träningsform där barn och föräldrar tränar tillsammans med fokus på kroppskontroll och koordination samt enkla bollekar. Bollibompa kombinerar lek, gymnastik och bollövningar där killar och tjejer tränar tillsammans.

KIDSVOLLEY

Vem? Barn 6-9 år Var? Sotenäs Idrottshall A-hall När? Onsdagar kl 17:00-18:00

Hur? Kidsvolley är en träningsform utvecklat för pojkar och flickor mellan 6 och 9 år. I Kidsvolley handlar om att ha roligt med kompisar och samtidigt lära sig passa, ta emot och använda bollen. Kidsvolley finns i tre nivåer där det är kunskaper som styr mer än ålder. Träningar och spelövningar leds av en tränare.

Uppstart: Förutsatt att det finns en tränare.

UNGDOMSVOLLEY

Vem? Ungdomar 14-16 år Var? Sotenäs Idrottshall A-hall När? Onsdagar kl 18:00-19:30

Hur? Ungdomsvolley är en träningsform vänder sig till både tjejer och killar i högstadiet som vill träna, spela volleyboll. I ungdomsvolley kombineras tränings- och tävlingsmoment med spelövningar som leds av en tränare.

VUXEN-/MOTIONSVOLLEY

Vem? Ungdomar och vuxna från 16 år och uppåt Var? Sotenäs Idrottshall A-hall När? Onsdagar kl 19:30-21:00

Hur? Motionsvolley är en träningsform som passar för rutinerade såväl som mer oerfarna spelare. Killar, tjejer, damer och herr, yngre som äldre, det spelar ingen roll. Tanken är att ni kan komma som ni är, träna, spela volleyboll och ha roligt med likasinnade. Motionsvolleyn kommer att kombinera tränings- och spelövningar som leds av en tränare.

FÖRETAGSVOLLEY- Friskvård för företag

Vem? Medarbetare på företag Var? Sotenäs Idrottshall A-hall När? 90 minuter/vecka

Hur? Företagsvolley vänder sig till företag som vill satsa på friskvård tillsammans med sina medarbetare. Företagsvolleyn är en träningsform som passar för alla som vill utveckla sina anställdas fysiska, psykiska och sociala hälsa och välbefinnande. Företagsvolleyn ska vara en mötesplats för att träna, träffas, umgås och ha roligt tillsammans med sina anställda

Uppstart: Förutsätter minst fyra anmälningar, veckodag och tid beslutas i samråd med de företag som anmält intresse.

Md bildspel
Guldsponsorer (klicka på bilden för alla sponsorer)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub