KIF Volleyboll
1469 header alla sporter

BOKA OCH SPELA

Det är gratis att träna och spela på samtliga banor och tider. Klubbens och föreningens tränings-och tävlingsaktiviteter samt övriga arrangemang har alltid förtur och tillgång till planerna vid bokade tider.

Boka beachvolleybollplaner

Vill man boka en bana vid en specifik dag och tid görs det via kansliet eller sektionsansvarig. Då ingår tillgång till beachvolleyboll som återlämnas efteråt. Bokning av banor görs via telefon eller föreningens Facebooksida.

Obokade beachvolleybollplaner

Om samtliga banor är upptagna gäller ett kösystem med en "20 minuters regel". Det innebär att om man vill spela och planerna är upptagna meddelar man att man vill ställa sig på kö på en bana. Efter 20 minuters väntetid så får de som satt upp sig på kö spela på den plan där man satt upp sig på kö.

Grupp & företagsbokningar

Vi arrangerar större amatör, företags- och tävlingsturneringar samt olika idrottsevenemang för företag, föreningar, organisationer eller grupper som vill träffas för att spela, umgås och ha roligt tillsammans. Varför inte satsa på att arrangera en företagskickoff, föreningskväll, konferensaktivitet eller turnering för företagets anställda. Vi tillhandahåller tränare, tävlingsinstruktörer och hela evenemanget. Kontakta oss så hjälper vi Er att ta fram ett förslag på upplägg utifrån Era önskemål.

Regler för planerna

Kungshamns IF är ansvariga för beachvolleybollplanerna vid Sotenäs idrottshall. För allas trevnad vänligen respektera de förhållningsregler som finns för att använda beachvolleybollplanerna.

  • Träffas, umgås, spela och ha så kul som möjligt.
  • Spel är tillåtet från kl 09:00 till kl 21:00
  • Endast bollspel är tillåtet på planerna.
  • Släng skräp, tobak, glas etc vid återvinningen.
  • Träning-, tävling och gruppbokningar har förtur. Foto: Robert Boman
  • Använd kösystemet som för att köa på en bana.

Vid skadegörelse, vandalisering, eller om banorna missbrukas på något sätt kommer klubben vara tvungen att plocka ner beachvolleybollutrustningen vilket gör att allmänheten inte har möjlighet att få tillgång till planerna på samma sätt.

Md bildspel
Guldsponsorer (klicka på bilden för alla sponsorer)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub