KIF Volleyboll
1469 header alla sporter

Om sektionen

Kungshamns IF Volleybollsektion

Kungshamns IF är en kombinerad volleyboll- och beachvolleybollsektion. Sektionen består idag av ett 40-tal barn, ungdomar och vuxna medlemmar som idag tränar och spelar volleyboll eller beachvolleyboll under organiserade former. Sektionsansvarig och huvudtränare är Daniel Nordström som har en bakgrund som elit- och landslagsspelare i volleyboll och tränare i beachvolleyboll.

Volleyboll

Kungshamns IF startade under hösten 2015 upp en volleybollsektion som idag bedriver träningsgrupper för ungdomar och vuxna i Sotenäs kommun.

Beachvolleyboll

Våren 2016 har föreningen tillsammans med Sotenäs kommun anlagt fyra beachvolleybollplaner vid Sotenäs idrottshall. Syftet är att skapa och utveckla fler aktivitetsytor och nya idrottsmiljöer för att bredda föreningens tränings- och tävlingsverksamhet samt för att få fler barn, unga och vuxna medlemmar. Föreningen har ansvaret för beachvolleybollplanerna vid Sotenäs idrottshall och anordnar träningsgrupper, tävlingar, evenemang och andra idrottsarrangemang.

Facebook

Gå in och gilla Kungshamns IF på Facebook. Det är vår informations- och kommunikationskanal för tränings- och tävlingsverksamhet och evenemang. Här finns möjlighet att göra inlägg, ställa frågor eller hitta andra som vill spela beachvolleyboll.

Mer information

Mer information om föreningens verksamhet hittar ni på www.kungshamnsif.nu. För bokningsförfrågningar eller övriga frågor kontakta Daniel Nordström, 0736 789 695

Md bildspel
Guldsponsorer (klicka på bilden för alla sponsorer)
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub